Service & Ondersteuning

Bij Berghorst Wijnimport hebben we een passie voor mooie wijnen en alles wat hierbij komt kijken. Deze passie delen we graag met u. Wij proberen op deze wijze een steentje bij te dragen in de ontwikkeling, kwaliteit en verkoop van onze relaties.

Wij zitten dan ook naast u aan tafel en niet tegenover u. Onze filosofie is ‘’partnerschap’’. De gehele bedrijfskolom moet compleet zijn. Van begin tot eind. Als wijnimporteur nemen wij hierin onze verantwoordelijkheid.

Berghorst Wijnimport n is uw partner in:

Wijnreizen

Om uw bedrijf goed in kaart te hebben is het van belang om elke schakel binnen de bedrijfskolom te kennen. Vaak verkoopt u al langere tijd een wijn maar bent u nog nooit bij de producent geweest. Wij vinden dit essentieel! Voor ons reden om met onze klanten een bezoek te brengen aan onze wijnboeren.

Tijdens deze ‘wijnreizen’ maakt u kennis met het product en het bedrijf. U bezoekt de wijngaarden en de wijnkelders. Ter plekke wordt u alles verteld over het snoeien, gisten, blenden, rijpen en alles wat hier bij komt kijken. Uiteraard leert u het wijngebied kennen. Op deze manier krijgt u een compleet beeld van de wijn en zijn karakteristieken. En last but not least de filosofie van de wijnboer waar soms een hele geschiedenis achter zit.

Natuurlijk gaat u veel proeven. Er worden verticale proeverijen georganiseerd, verschillende jaargangen van één specifieke wijn. Tijdens de proeverijen worden lokale gerechten geserveerd die uw smaakbeleving van de wijn nog beter maakt.

Gezellig, educatief en een unieke kans voor u om meer over wijn te weten te komen in een ongedwongen sfeer. Met de kennis die u op de wijnreis heeft opgedaan en het sparren met andere reisgenoten/collega’s komt u vol inspiratie terug in Nederland. U zult het resultaat voelen, zien en merken.