Search
Generic filters

Ons DNA

Berghorst Wijnimport is een onderdeel van Berghorst Hengelo BV
Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1870 een begrip is in Hengelo en omstreken. In de jaren 50 zijn wij begonnen met de in- en verkoop van wijnen onder de naam fa. W. Berghorst & Zn. Wijnimporteurs.

Na een hechte samenwerking met Bos Wijnimport hebben wij in 2010 dit bedrijf overgenomen. Onder de naam Berghorst & Bos Wijnen. En sinds 2023 gaan wij verder onder de naam Berghorst Wijnimport. 

We zijn een regisseur in de wijnketen en ontzorgen onze klanten volledig op het gebied van wijnen.

Anno 2023 doen wij dit nog steeds met veel passie en plezier.
Wijn zit als het ware in ons DNA en dat merkt u aan alles.

Gecertificeerde wijngroothandel

KVNW

Berghorst Wijnimport is gecertificeerd door de Koninklijke Verenging van Nederlandse Wijnhandelaren met het keurmerk ’KVNW Register Wijnhandelaar’.

Het keurmerk staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zowel voor de arbeidsomstandigheden, transport en opslag in ons magazijn en kantoor in Hengelo als bij de wijnproducenten in het buitenland.

Voor meer informatie kijk op www.kvnw.nl.

Wine in moderation

Wij zijn ook aangesloten bij Wine in Moderation. Deze organisatie is voor alle wijnproducenten en wijnprofessionals die op een verantwoorde manier wijn willen presenteren, verkopen en serveren.

Wine in Moderation is  een unieke coalitie van verantwoordelijke wijnorganisaties die geloven in een duurzame wijncultuur.

Kortom: ook wij zijn voor een duurzame wijncultuur!

Voor meer informatie kijk op www.wineinmoderation.eu/nl.