Search
Generic filters
Wat maakt mijn werk zo leuk? Het meedenken en adviezen geven aan afnemers.

Chantal Huiskes

Crediteuren administratie & voorraadbeheer

Ik ben al 25 jaar werkzaam bij het familie bedrijf. Door de jaren heen heb ik vele ontwikkelingen en veranderingen mee mogen maken. Een van deze ontwikkelingen was Berghorst & Bos Wijnen. Het was vallen en weer opstaan, maar het is ons gelukt een kwalitatief en hoogstaand wijnassortiment samen te stellen, waarmee we een brede klandizie kunnen beleveren. Van evenement tot horeca hebben we een zeer ruime keuze. Wat maakt mijn werk zo leuk? Het meedenken en adviezen geven aan afnemers. De korte lijnen en het teamgevoel. Constant opzoek naar verbetering. De administratie is de rode lijn door ons bedrijf. Voor mij de taak om te zorgen dat deze klopt! Vanuit deze basis dient sturing plaats te vinden. Het is wel eens puzzelen maar uiteindelijk lukt het altijd!