Search
Generic filters
Het leukste aan ons werk is het tevreden stellen van onze klanten.

Jan Willem Siebelink

Verkoop binnendienst & debiteuren administratie

Na een aantal jaar in ons magazijn te hebben gewerkt, ondersteun ik nu buitendienst met prijsopgaven en offertes op te stellen en uit te brengen; inkoop en verkoop analyses te maken; telefonische verkoop; debiteurenbeheer en advies en informatie over producten te geven waar nodig.

Het leukste aan ons werk is het tevreden stellen van onze klanten. Het mooie van mijn functie is dat ik daarin vrijwel alle processen van dichtbij meemaak en een nauwe samenwerking heb met het verkoopteam. Het begint uiteraard met een goed voorstel en resulteert hopelijk in een langdurige relatie. Ik vind het geweldig als alle processen leiden tot een tevreden klant en ik daar aan bij kan dragen.   

Mijn lievelingswijn? Ik ga graag op ontdekkingsreis door meerdere wijnen te proeven. Het liefst match ik de wijn bij wat ik eet. Tot nu toe is mijn lievelingswijn toch wel de Riesling van Rainer Wess uit Oostenrijk!