Search
Generic filters
jasper
Tijdens mijn carrière heb ik in diverse horecazaken gewerkt. Berghorst & Bos Wijnen is altijd één van mijn wijnleveranciers geweest.

Jasper Brinkman

account manager & vinoloog

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Berghorst en Bos Wijnen. Echter gaat de historie verder terug. Voordat ik werd gevraagd voor deze droombaan heb ik altijd in de horeca gewerkt. Tijdens mijn carrière heb ik in diverse horecazaken gewerkt. Berghorst & Bos Wijnen is altijd één van mijn wijnleveranciers geweest. Het bedrijf bestaat uit meerdere disciplines en het familiegevoel is in alles zichtbaar. Ik heb Berghorst & Bos wijnen dan ook mogen ervaren als een fijne partner en niet enkel als leverancier. Het portfolio staat als een huis en er is een mooie diversiteit aan wijnen. Het basis assortiment bestaat uit wijnen tussen de 4 en 10 euro. Dit is een interessante prijsklasse voor de horeca en dit zorgt dan ook voor een goede doorloop. Kwaliteit staat natuurlijk altijd voorop maar we kijken ook altijd heel goed naar de prijs-kwaliteit. Daarnaast moet er een goed advies geven worden naar onze klanten. Dat is mijn taak, natuurlijk samen met de sommelier of ondernemer sparren op gebied van wijn en spijs. Het maakt me dan ook gelukkig als ik samen met mijn klanten en hun team het weer weet te presteren de perfecte wijnkaart samen te stellen.