Door de jarenlange ervaring in de buitendienst weet ik als geen ander de behoeftes van onze horecaklanten en kan daarmee goed inspelen op aankomende trends en ontwikkelingen in de wijnwereld.

Bart Vunderink

Verkoop/Portfolio manager & Vinoloog

Na ruim 6 jaar samen met Jeroen de buitendienst te hebben gedaan, en de basis voor Berghorst & Bos Wijnen te hebben gelegd, is voor mij de nadruk wat meer naar de inkoopkant gegaan en ben ik de contactpersoon voor al onze wijnproducenten.

Ik zorg ervoor dat de wijnvoorraad op tijd is aangevuld vanuit Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Portugal en van binnenlandse wijnleveranciers. Ik regel het transport en niet onbelangrijk: alles gaat geheel volgens KVNW-beleid inzake alle informatie over de wijnen, checks via laboratorium rapporten of er allergenen, additieven, pesticiden enz in de wijnen zitten en zie erop toe dat alle producten volgens Europese richtlijnen worden geleverd.

Met ons gedreven team bezoeken we veel wijnhuizen en wijnbeurzen om nieuwe pareltjes te vinden maar vooral ook om precies te weten waar onze wijnen vandaan komen. Met alle wijnboeren onderhouden we op die manier ook de veelal jarenlange relaties. Dat heeft geleid tot het mooie portfolio dat we hebben opgebouwd.

Daarnaast geniet ik enorm van ons team: een prachtige groep mensen met enorm veel kennis, passie, energie en enthousiasme! Dit maakt ons tot niet zomaar een wijnhandel. Ons streven is dan ook lange termijn. Dit geldt zowel voor onze leveranciers als voor onze klanten. Door kwalitatieve zeer goede en lange relaties zijn we instaat mee te denken met beide partijen en weten we een brug te slaan tussen wijnboeren en onze klanten.