Geschiedenis

Familiebedrijf sinds 1870

Familiebedrijf met expertise staat voor kwaliteit en partnerschap

Sinds 1870 bestaat familiebedrijf Berghorst Hengelo BV, waar Berghorst Wijnimport een integraal onderdeel van is. Het familiebedrijf met veel expertise staat voor kwaliteit en partnerschap. In de jaren 50 begon Berghorst met in- en verkoop van kwaliteitswijnen onder de naam fa. W. Berghorst & Zn. Wijnimporteurs. Dankzij de opgedane kennis is het familiebedrijf gegroeid tot een kwalitatief gewaardeerde partner in de wijnwereld. In het jaar 2023 hebben we ervoor gekozen om verder te gaan onder de naam Berghorst Wijnimport. We zijn trots op onze oorsprong en zijn dan ook nog altijd gevestigd in Hengelo Overijssel.

Berghorst Wijnimport heeft een geschiedenis van meer dan 70 jaar in het importeren van wijnen uit Europa. Bovendien werkt ons familiebedrijf nauw samen met kwaliteitsbewuste, voornamelijk kleinere producenten, waarmee we soms al decennialang samenwerken. Het assortiment bestaat momenteel uit meer dan 350 wijnen van ongeveer 60 verschillende wijnboeren en uit acht landen binnen Europa.

De passie voor wijn en toewijding aan kwaliteit en natuur blijven de drijvende krachten achter ons familiebedrijf. Met de vakkennis van generaties en een toegewijd team zetten we ons in om unieke en smaakvolle wijnen naar uw horecazaak te brengen.

Berghorst Wijnimport uw partner

ONZE KERNWAARDEN