Bij ons draait alles om de klant: we zorgen voor de juiste wijn tegen een passende prijs en leveren deze op tijd, terwijl we ons volledig concentreren op de individuele behoeften van elke klant.

Arnaud Berghorst

Management

Sinds 2008 ben ik werkzaam binnen het familiebedrijf. Na op verschillende business units en afdelingen van het bedrijf werkzaam te zijn geweest, heb ik me toegevoegd aan het wijn team. Samen delen we een passie voor wijn en streven we ernaar om altijd de juiste wijn bij het juiste gerecht of moment te vinden. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe wijnen en wijnboeren, want de diversiteit in de wijnwereld is enorm.

Ons doel is om een kwalitatief wijnportfolio samen te stellen, met de juiste prijs-kwaliteitverhouding, zodat we al onze klanten kunnen bedienen. Naast grote wijnhuizen werken we voornamelijk met kleine wijnboeren, vaak familiebedrijven waarbij de passie voor wijn voorop staat. Het is prachtig om te zien hoe deze families gepassioneerd werken aan hun wijnen en wijngaarden. Het doet me denken aan ons eigen bedrijf en ik kan daar enorm van genieten.

Maar het mooiste van alles is ons team: een groep mensen met veel kennis, passie, energie en enthousiasme! Dit maakt ons niet zomaar een wijnimporteur. We streven naar lange termijn relaties met zowel onze leveranciers als onze klanten. Door deze relaties kunnen we met beide partijen meedenken en bruggen slaan tussen wijnboeren en onze klanten.

Ik ben blij dat ik mijn passie voor wijn kan volgen binnen ons familiebedrijf en dat ik omringd ben door mensen die dezelfde passie delen. Het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en klanten is iets waar ik elke dag weer van geniet. 

Als u op zoek bent naar kwalitatieve wijnen en een team van gepassioneerde wijnexperts die graag met u meedenken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen de beste wijnen, maar ook de beste service en relaties voor de lange termijn.